Концерт-спектакъл в Разград събра потребители на социални услуги

By 23 Март 2018 Прочетена 2545 пъти 0
Д-р Валентин Василев се обърна към персонала, който работи в социалната интистуция и ръководството, за да им благодари за грижите. Д-р Валентин Василев се обърна към персонала, който работи в социалната интистуция и ръководството, за да им благодари за грижите. Обищина Разград

На 23 март в Разград се проведе концерт-спектакъл, организиран в Дома за стари хора с участието на потребители на Комплекс от социални услуги за пълнолетни лица с увреждания с. Просторно и Дневен център за пълнолетни лица „Подай ръка“ гр. Разград.

Гости бяха персонал и потребители от Дома за пълнолетни с деменция, както и кметът на Община Разград - д-р Валентин Василев, зам.-кметът Ердинч Хасанов и народният представител от политическа партия ГЕРБ Десислава Атанасова.

Д-р Валентин Василев се обърна към персонала, който работи в социалната интистуция и ръководството, за да им благодари за грижите. Той отбеляза и че работа на социалните услуги в Разград е призната в национален мащаб. Кметът пожела на всички повече спокойствие.  

Зам.-кметът Ердинч Хасанов каза на хората в социалните инситуции, че ръководството на Общината, иска те да се чувстват уютно и че се работи за осигуряване на все по-добри условия там. 

Десислава Атанасова се обърна към екипите на социални услуги с думите, че те дават надежда на хората, за които се грижат и отправи пожелание да им е слънчево в душите.

Една от пенсионерките в Дома за стари хора каза, че отношението е прекрасно и сравни старанието на персонала със синовна обич.

Седмицата посветена на социалната работа в Община Разград приключи с кръгла маса на тема: "Качество на човешките ресурси - ключов фактор за развитието на социалните услуги".

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net