Община Търговище с напомняне относно домашните любимци

By 20 Юни 2017 Прочетена 2684 пъти 0
До 15 юли управителите на етажната собственост в Търговище трябва да предадат в Общината подробни данни за домашните любимци, обитаващи жилищата в града До 15 юли управителите на етажната собственост в Търговище трябва да предадат в Общината подробни данни за домашните любимци, обитаващи жилищата в града архив КИС 13

До 15 юли управителите на етажната собственост в Търговище трябва да предадат в Общината подробни данни за домашните любимци, обитаващи жилищата в града.

В момента тече кампания по разлепяне на над 800 съобщения с предупреждението по информационните табла на копоперациите и блоковете в Търговище.

Според Наредбата за отглеждане на домашни любимци управителите трябва да предоставят тази информация ежегодно до месец март. Това обаче не е спазено и в тази връзка Общинската кампания предприема информационната кампания.

Всеки собственик, ползвател или обитател на жилище трябва да впише притежаваните или взетите за отглеждане животни в книгата на етажната собственост веднага след като го е придобил, а от своя страна управителите имат 30-дневен срок от всяка промяна, за да уведомят Община Търговище, която пък трябва актуализира регистъра.

Събраната информация се предоставя в 81-ва стая, на 4-тия етаж, в сградата на Община Търговище или в дирекция "Икономическо развитие".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net