Усложнена остава зимната обстановка в област Велико Търново

By 18 Януари 2016 Прочетена 3838 пъти 0

Намаляват населените места без ток в област Велико Търново. Въпреки това все още десетки села остават без електрозахранване. Най-много са селищата без електричество в община Елена. Трудности има и в общините Стражица и Златарица. Екипи на електроразпределителното дружество работят за отстраняване на авариите.

Специализирана тежка техника, предоставена от ръководството на Национален военен университет „Васил Левски“ е почистила пътя Велико Търново- Беляковец както и направлението „Велико Търново – Леденик- Шемшево- Буковец. Десетки ТИР-ове са били спрени през почивните дни по пътя Велико Търново - Русе.

Служителите и работниците от ОП по поддръжка са се отзовали на 16 сигнала и извършват дейности по почистване и отстраняване на счупени от тежкият и мокър сняг дървета. Остава затворен за почистване пътят между село Козловец и Свищов. Пътната обстановка в областта все още е усложнена. Главните пътища са обработени и опесъчени, но въпреки това е необходимо водачите дасе движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net