Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Комисията по бюджет и финанси към Общински съвет - Разград проведе заседание преди сесията

  • Written by  КИС 13
Комисията по бюджет и финанси към Общински съвет - Разград проведе заседание преди сесията

Днес в Разград започнаха заседанията на постоянните комисии към Общинския съвет.

На комисията по бюджет, финанси и икономическа политика бе представена докладна записка с вносител кмета д-р Валентин Василев за приемане на отчета за изпълнението на бюджета на Община Разград и сметките за средства от Европейския съюз към 31 декември 2017 година. В резултат на извършени корекции, актуализираният план е в размер на малко над 43 милиона лева, като увеличението е с 5 126 000 лева. Най-голям дял в размера на допълнителните средства имат  получените трансфери от Министерството на регионалното развитие за финансиране на реконструкцията на водопроводи в ЖК "Орел“" за ремонт и рехабилитация на улици в Разград както и за субсидии във функция "Образование". Изпълнението на приходната част на бюджета е над 98%.

На комисията беше разгледано и искане от председателя на спортен клуб по лека атлетика "Лудогорие" Красен Цонев, за отпускане от Общината на сума в размер на 1500 лева с която ще се подпомогне участието на детския обор на европейско първенство в чешкия град Бърно тази есен. 

Беше разгледано и искане от комисията по репродуктивните проблеми за отпускане на средства в размер на 5000 лева на нуждаеща се двойка.

Всички докладни ще бъдат обсъдени и гласувани на редовното заседание на Общинския съвет на 31 юли, което телевизия КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО от 13:30 часа. 

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ