Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Остава тежко състоянието на пострадалата жена от катастрофата край Две могили

  • Written by  КИС 13
Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус

Oстава тежко състоянието на 40-годишната жена, която пострада тежко при катастрофата на пътя Русе - Бяла вчера.

Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус.

Жената, която е пътувала в колата, ударила се е ударила челно в ТИРа, е настанена в УМБАЛ "Канев" - Русе. По първоначални данни тя е с гръдна и коремна травма, заради които се наложила оперативна намеса.

Леко ранени и освободени за домашно лечение са водачът на същата кола и друга пътничка в колата, която е на 19 години. Водачът на автобуса и шофьорът на джипа с румънска регистрация, както и пътници от автобуса - двама мъже и жена също са с леки травми и освободени за домашно лечение.

На всички водачи е извършена проверка за наличие на алкохол, като пробите са дали отрицателен резултат. Причините за инцидента се изясняват в хода на образувано досъдебно производство, срещу неизвестен извършител, за престъпление по чл. 343, ал.1, б. "б" вр. чл. 342, ал.1, от Наказателния кодекс.

 

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ