Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Русенският университет получи две награди за принос в развитието на електрическата мобилност в България

  • Written by  КИС 13
Чрез отличията, организацията изразява своята признателност към отдадените, работещи в направление "Електрическа мобилност" професионалисти Чрез отличията, организацията изразява своята признателност към отдадените, работещи в направление "Електрическа мобилност" професионалисти

За седма поредна година Националната браншова организация за електрическа мобилност ИКЕМ връчи Годишните награди "Кубратов меч" – за принос в развитието на електрическата мобилност в България през 2017 година, като два от призовете идват в Русе.

Чрез отличията, организацията изразява своята признателност към отдадените, работещи в направление "Електрическа мобилност" професионалисти.

Русенският университет е отличен за приноса си в сферата на електрическата мобилност и за осъществяването на квалификационни обучителни курсове на преподаватели и специалисти по електромобили в областта на висшето образование. Наградени в тази категория също са Висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" и Европейския политехнически институт – Перник.

Преподавателят в Русенския университет – проф. Росен Иванов получи приз за научния си принос към електрическата мобилност и за международното признание на постиженията му от Руската и Украинската транспортни академии.

Голямата награда "Кубратов меч" за цялостен принос в сферата на електрическата мобилност в България, за разработка на цяла гама зарядни станции за електрически превозни средства и развойна дейност в тази област, беше връчена на "Елпром ЕМЗ" - гр. Шабла, с управител Димитър Арнаудов.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ