TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Обвиненият за убийството в Голямо Враново получи инсулт, пуснаха го под гаранция

  • Written by  КИС 13
Обвиненият за убийството в Голямо Враново получи инсулт, пуснаха го под гаранция

Под парична гаранция от 5000 лева пуснаха на свобода Джелял Юсеинов – обвинен в убийството на 68-годишна жена в село Голямо Враново.

Причината за това решение е инсулт, който мъжът получил в софийския затвор, където бе изпратен до започване на делото. Това се случило веднага след внасянето на обвинителния акт от Окръжна прокуратура - Русе за извършеното с особена жестокост убийство. 66-годишният Джелял бил настанен в болницата на затвора, но тъй като не успял да се възстанови, бил пуснат под парична гаранция.

Припомняме, че мъжът е обвинен в това, че на 11 май миналата година умишлено умъртвил Райме Хасанова. Според обвинението, мъжът отишъл в къщата на жената, която била вдовица, и поискал да прави секс с нея. След като му отказала и го изгонила, той се ядосал и по-късно отново отишъл в жилището й. Хванал възрастната жена за шията и започнал да я души. Въпреки съпротивата й, той успял да я събори на земята, нанесъл й удари по главата и тялото, след което я удушил.

По искане на прокуратурата, мъжът получи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". В процеса на разследването са извършени множество огледи на местопроизшествието, претърсване и изземване, разпити на свидетели, справки, психиатрични, медицински, технически и ДНК експертизи.

За това престъпление законът предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. 

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Русенец хванат повторно да шофира без книжка

20-годишен ограби възрастен мъж в Разградско, взе му пенсията

Хванаха пореден дрогиран шофьор в Разградско

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Търговище ще отбележи тържествено 181 години от рождението на Левски

Човек е с опасност за живота след тежка катастрофа край Търговище

Тежка катастрофа край Попово прати двама младежи в болница

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Великотърновският университет вече прие над 1000 нови студенти

Във великотърновско се провежда Европейското първенство по спортно ориентиране

Гости от Виетнам бяха на посещение днес във Великотърновския университет

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ