Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Полицейското управление в Две могили има нов началник

  • Written by  КИС 13
Със заповед на министъра на вътрешните работи за началник на Районно управление – Две могили при ОДМВР – Русе е назначен главен инспектор Мирослав Дамянов Със заповед на министъра на вътрешните работи за началник на Районно управление – Две могили при ОДМВР – Русе е назначен главен инспектор Мирослав Дамянов

Със заповед на министъра на вътрешните работи за началник на Районно управление – Две могили при ОДМВР – Русе е назначен главен инспектор Мирослав Дамянов.

Мирослав Дамянов е роден през 1975 година в Русе. Завършил е висше образование през 2000 година във ВИПОНД - МВР специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", а през 2009 година се е дипломирал и като "Магистър" в специалност "Право" в Русенски университет "Ангел Кънчев".

Професионалната си кариера в системата на Министерството на вътрешните работи започва през октомври 2000 година в Първо РУ при ОДМВР - Русе, като разузнавач в "Криминална полиция". От 2010 година до момента е заемал длъжността началник на група в сектор "Криминална полиция" към Първо РУ. 

Като служител на МВР Мирослав Дамянов е награждаван многократно за постигнати високи резултати в служебната си дейност.

Днес главен инспектор Дамянов бе представен официално пред състава на РУ - Две могили от заместник-директора на ОДМВР - Русе комисар Илиян Енчев, в присъствието на заместник-кметовете на Община Две могили Красимира Русинова и Георги Великов.

 

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ТЪРГОВИЩЕ

Полицията в Търговище хвана крадец на мобилен телефон

Завърши основният ремонт на детска градина "Приказка" в Търговище

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ