Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Започна ремонтът на улица "Христо Ботев" в Търговище

  • Written by  КИС 13
Започна ремонтът на улица "Христо Ботев" в Търговище

Започна ремонт на улица "Христо Ботев" в Търговище.

Тя ще бъде напълно обновена по цялата дължина от 760 метра. Дейностите по обновяването са на стойност 190 000 лв., осигурени от капиталовата програма на Общината за 2018 година.

Фирмата изпълнител вече фрезова участъци от улицата. Полага се и неплътна смес за профилиране на наклоните и повдигане на всички отводнителни и канализационни шахти. Ще бъде положен нов асфалт със средна дебелина от 5 сантиметра.

На улица "Христо Ботев" е въведена временна организация, без спиране на движението, като то ще бъде ограничавано само в определени участъци, при полагането на асфалта. Очаква се ремонтът да приключи в срок до средата на май.

В капиталовата програма на Общината за тази година са заложени средства за рехабилитация на още 3 улици в града. 230 000 лв. са предвидени за ремонт на улица "Любен Каравелов", от улица "Копривщица" до улица "Трети март". 60 000 лв. са за ремонт по цялата дължина на улица "Радомир", а за 67 000 лв. ще бъде обновен път в промишлената зона на града.

Паралелно с проект за линейната инфраструктура по "Региони в растеж" се обновява уличната и тротоарна настилка в района на пазара, около бившата баня и в квартал "Запад".

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ