Banner Top Demo
TPL_GK_LANG_MOBILE_MENU

Почистват от растителност пътя между търговищките села Стража и Черковна

  • Written by  КИС 13
Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони

Започна подрязване на храсти, трева, дървета и клони от общинския път между търговищките села Стража и Черковна.

Дейностите се извършват от екипи на Общинското предприятие БКС, които почистват 7-километровата отсечка с моторни храсторези и триони.

Подрязването се извършва, тъй като на места дърветата и храстите са навлезли в платното и ограничават видимостта. Премахването на растителността ще улесни и снегопочистването през зимния сезон. 

Почистването на общинските пътища от растителност се извършва всяка година по утвърден график. В края на юли БКС почисти пътя по направленията Руец - Овчарово и Васил Левски - Ловец - Надарево.

След приключване на дейностите на пътя Стража - Черковна, е предвидена и повторната обработка на общинските пътища, като тя ще започне по направленията Разбойна - Стража - Копрец - Търновца и Дралфа - Маково - Миладиновци. След това екипите на БКС ще почистят пътя по направленията Бряг - Съединение - Голямо Соколово, Росина - Кошничари, както и в района на селата Лиляк, Пресиян, Цветница, Братово и Пайдушко.

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РУСЕ

Пожар нанесе щети по къща в Русе

Задържаха контрабандни цигари за над 2500 лева на Дунав мост при Русе

Новите мобилни екипи на НАП - Русе започнаха да запечатват обекти

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ РАЗГРАД

Инвестират още над 5 милиона лева в община Разград

Приеха общинската програма за закрила на детето в Разград

Телефонни измами за над 10 хиляди лева са реализирани в област Разград от началото на 2018

ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Проф. Георгий Станишев: "Експозиционният център на Клаудио Нарди е новаторски, но кореспондира и с българските архитектурни традиции"

Отново чистят от наноси река Белица във Великотърновско

Във Велико Търново обсъдиха промените в Закона за водите

Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ