Корнелия Нинова и Вежди Рашидов си размениха остри реплики днес в Парламента

Нинова беше наказана със забележка заради обида към парламентарна група и нейните избиратели Нинова беше наказана със забележка заради обида към парламентарна група и нейните избиратели БГНЕС

Със скандал и лични нападки започна днешното заседанието на Народното събрание.

Остри реплики си размениха Вежди Рашидов от ГЕРБ и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Първо Вежди Рашидов обвини Корнелия Нинова, че с атаките си срещу ГЕРБ и създаването на компромати и внушения, обърквала обществото.

Взех думата по повод атаките срещу ГЕРБ - създаването на компромати, внушени от някои млади леви депутати и тяхната лидерка, които облъчват обществото с клевети, мръснишки внушения, публични изцепки

заяви от трибуната на Народното събрание Вежди Рашидов

Когато се изправихме не срещу вас, а срещу системата, от която сте част – олигархично-политическата мафиотска система, сме си дали сметка какво ни чака. Няма да ни уплашите, нито ще ни спрете с подобни декларации

отоговори лидерът на левицата Корнелия Нинова
Корнелия Нинова получи и упрек за участието й в живата верига, която искаше да спре избиването на животните от село Шарково заради огнището на чума по козите и овцете там.

Вие госпожо, ходите като парламентарна манекенка да си правите фотосесии с мъките на хората

каза още Рашидов

Вашите нападки за снимки с тях няма да измият това престъпление

репликира Нинова
Критиките на Нинова обхванаха и отпадналите промени от днешния дневен ред на депутатите в Закона за пътища, предвиждащи въвеждането на задължително използване на колани в автобусите заради тежката катастрофа край Своге.

Изказването ѝ предизвика бурна реакция на депутатите от ГЕРБ и накара председателя на народното събрание Цвета Караянчева да накаже лидера на БСП със забележка заради обида към парламентарна група и нейните избиратели.
Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Септември 2018 19:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН