Цацаров за шпионския скандал: Разследването срещу Малинов не е политическа поръчка

By 11 Септември 2019 Прочетена 1433 пъти 1 comment
Това каза днес главният прокурор Сотир Цацаров от трибуната на Народното събрание Това каза днес главният прокурор Сотир Цацаров от трибуната на Народното събрание снимка: БГНЕС

Разследването срещу председателя на национално движение "Русофили" Николай Малинов не е полтическа акция, а за извършено престъпление.

Това каза днес главният прокурор Сотир Цацаров от трибуната на Народното събрание, където бе изслушан от депутатите за шпионския скандал.

Следствието срещу Николай Малинов е започнало за пране на пари, като впоследствие са установени и други негови провинения, съобщи главният прокурор. Затова е обвинен, че се е поставил в услуга на чужда държава, каза още Сотир Цацаров. Акцията срещу Николай Малинов не е опит за разделение на българското общество на русофили или русофоби, категоричен бе Цацаров.

Отношение по шпионския скандал взе и премиерът Бойко Борисов. Той заяви, че службите работели срещу определени хора, а не против Русия.

Междивременно стана ясно, че освен ген. Леонид Решетников, с 10-годишна забрана да влиза в България е и руският бизнесмен Константин Малофеев.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net