Валери Симеонов: От НФСБ няма да подкрепим оставките на тримата министри

Валери Симеонов за пореден път настоя и министърът на туризма Николина Ангелкова да подаде оставка Валери Симеонов за пореден път настоя и министърът на туризма Николина Ангелкова да подаде оставка БГНЕС

НФСБ ще гласува против оставките на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

Това се казва в декларация на партията. Според лидера на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов, това е станало без съгласуване с коалиционните партньори. От партията ще предложат още и промяна на модела на управление на парламентарната група на Обединени патриоти и възстановяване на нормалната ѝ работа.

Преди да станат ясни резултатите от разследването на трагичната катастрофа край Своге, кадри, изграждани с години, се жертват с лека ръка заради криворазбрано поддържане на политически рейтинг. Това е пореден случай, в който премиерът Борисов действа като едноличен управник в разрез с договореното коалиционно споразумение и в нарушение на нормалните колегиални отношения

категоричен е Симеонов
Валери Симеонов за пореден път настоя и министърът на туризма Николина Ангелкова да подаде оставка, защото не се справяла с работата си.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Септември 2018 17:10
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН