Задържаха предполагаемия убиец на Виктория Маринова в Германия

By 10 Октомври 2018 Прочетена 2698 пъти 0
21-годишният Северин Красимиров е бил заловен с издадена от Окръжна прокуратура - Русе европейска заповед за задържане и разследване 21-годишният Северин Красимиров е бил заловен с издадена от Окръжна прокуратура - Русе европейска заповед за задържане и разследване КИС 13

Kъсно снощи в Германия по искане на българските власти е бил задържан вероятният извършител на жестокото убийство на Виктория Маринова в Русе.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов на брифинг в Министерски съвет. 21-годишният Северин Красимиров е бил заловен с издадена от Окръжна прокуратура - Русе европейска заповед за задържане и разследване. Предстои мъжът да бъде екстрадиран в България, за му бъдат повдигнати обвинения.

В хода на работата са иззети достатъчно доказателства, които свързвали задържания с местопрестъплението и жертвата, заяви вътрешният министър Младен Маринов. Това показвали и част от ДНК експертизите. На този етап можело да се говори за спонтанно нападение, каза още Младен Маринов.

До момента всички доказателства сочели виновност на задържания Северин Красимиров, каза главният прокурор Сотир Цацаров. Той допълни, че продължава работата по всички версии за убийството.

Пълен запис от провелия се днес брифинг на премиера, министъра на вътрешните работи и главния прокурор вижте ТУК!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 10 Октомври 2018 19:23
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net