20 години затвор получи Валентин Маринов за убийството на Алекс от Бяла

By 14 Ноември 2018 Прочетена 3134 пъти 0
Той беше осъден и да заплати с дължимите лихви кръвнина на родителите на момчето в размер на 200 000 лева Той беше осъден и да заплати с дължимите лихви кръвнина на родителите на момчето в размер на 200 000 лева КИС 13

Роднини, близки и приятели на убития миналата година Алекс от Бяла излязоха на протест пред Окръжния съд в Русе, за да поискат справедливо наказание за извършителя.

Хората обаче не са убедени, че подсъдимият Валентин Маринов е истинският убиец, споделиха те. След трагичния инцидент в цяла Бяла са въведени мерки за гарантиране на обществения ред и сигурност, разказаха още близките на Алекс.

След протеста роднините и приятелите на Алекс присъстваха и на последното заседание по делото за неговото убийство. След изслушване на пледоариите на двете страни, съдът излезе с решение, според което Валентин Маринов беше признат за виновен в това, че по хулигански подбуди е причинил смъртта на Алекс. Мъжът получи наказание лишаване от свобода от 20 години при първоначален строг режим на излежаване на присъдата. Той беше осъден и да заплати с дължимите лихви кръвнина на родителите на момчето в размер на 200 хиляди лева.

Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен срок пред апелативния съд във Велико Търново.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 14 Ноември 2018 19:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net