Регионалното депо за отпадъци в Бяла се очаква да започне да функционира напролет

Припомняме, че проектът бе рестартиран в края на миналата година Припомняме, че проектът бе рестартиран в края на миналата година снимка: КИС 13

Предстои да заработи новото регионално депо за отпадъци в Бяла. Очаква се това да стане напролет.

Припомняме, че проектът бе рестартиран в края на миналата година, като в него участват общо 6 общини – Бяла, Две могили, Борово, Ценово, Полски Тръмбеш и Опака.

Това стана ясно днес по време на редовното заседание на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО. На него беше приета и план-сметката за чистота, която е в размер на 780 000 лева. Кметът Димитър Славов увери, че такса смет няма да се вдига, но ще има промяна в разпределението на промилите по различните компоненти.

Разходите за почистване на уличните платна, площадите, алеите, парковите и другите територии от населените места, предназначени за обществено ползване, както и ликвидирането на нерегламентирани сметища ще бъдат дофинансирани при необходимост от местни приходи.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН