Остава тежко състоянието на пострадалата жена от катастрофата край Две могили

By 23 Март 2018 Прочетена 1772 пъти 0
Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус

Oстава тежко състоянието на 40-годишната жена, която пострада тежко при катастрофата на пътя Русе - Бяла вчера.

Припомняме, че вчера, във верижно ПТП на разклона за Две могили, се блъснаха ТИР, два леки автомобила и пътнически автобус.

Жената, която е пътувала в колата, ударила се е ударила челно в ТИРа, е настанена в УМБАЛ "Канев" - Русе. По първоначални данни тя е с гръдна и коремна травма, заради които се наложила оперативна намеса.

Леко ранени и освободени за домашно лечение са водачът на същата кола и друга пътничка в колата, която е на 19 години. Водачът на автобуса и шофьорът на джипа с румънска регистрация, както и пътници от автобуса - двама мъже и жена също са с леки травми и освободени за домашно лечение.

На всички водачи е извършена проверка за наличие на алкохол, като пробите са дали отрицателен резултат. Причините за инцидента се изясняват в хода на образувано досъдебно производство, срещу неизвестен извършител, за престъпление по чл. 343, ал.1, б. "б" вр. чл. 342, ал.1, от Наказателния кодекс.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net