Състоянието на пострадалите в тежката катастрофа край Омуртаг

By 23 Юни 2017 Прочетена 4447 пъти 0
Водачът на "Рено Меган" се е разсеял на прав участък от пътя, в следствие на което навлязал в насрещното и се блъснал челно в идващия "Дачия Логан" Водачът на "Рено Меган" се е разсеял на прав участък от пътя, в следствие на което навлязал в насрещното и се блъснал челно в идващия "Дачия Логан" Областна дирекция на МВР - Търговище

57-годишен шофьор с турско гражданство е предизвикал тежката катастрофа край Омуртаг.

По информация от Областната дирекция на МВР в Търговище водачът на "Рено Меган" се е разсеял на прав участък от пътя, в следствие на което навлязал в насрещното и се блъснал челно в идващия "Дачия Логан", в който са пътували 43-годишен мъж и 39-годишна жена от омурташко. Те са и загиналите в инцидента.

9-годишното момиче, също пътувало в Дачията, е прието в интензивното отделение на МБАЛ - Търговище и все още е с опасност за живота. В същия автомобил са пътували и още двама - 54-годишен мъж, който е с фрактури на ребра и 21-годишен младеж, който е с комоцио след инцидента.

Водачът на Реното, предизвикал катастрофата, също е приет в МБАЛ - Търговище. Той е със спукан глезен и е без опасност за живота. В неговия автомобил е имало две жени, които пък са граждани на Република Румъния. Една от тях, на 41 години, е с опасност за живота, а другата, на 38 години, е със счупен прешлен и без опасност за живота.

На водача на Реното е взета проба за алкохол, която е била отрицателна. Вземта му е и кръвна проба за химическо изследване.

По случая е образувано досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net