Тежка катастрофа край Попово прати двама младежи в болница

By 14 Юли 2018 Прочетена 5691 пъти 0
Тази сутрин 21-годишен водач с книжка, издадена в Холандия, движещ се по пътя между Търговище и Попово се е ударил в тежкотоварен автомобил Тази сутрин 21-годишен водач с книжка, издадена в Холандия, движещ се по пътя между Търговище и Попово се е ударил в тежкотоварен автомобил КИС 13 / архив

Тежка катастрофа стана днес край Попово.

Тази сутрин малко преди 09:00 часа на кръстовището в края на града за селата Сеячи и Невски 21-годишен водач с книжка, издадена в Холандия, движещ се по пътя между Търговище и Попово се е ударил в тежкотоварен автомобил.

От Областната дирекция на МВР в Търговище съобщават, че младежът се е движел с несъобразена скорост и без да спазва дистанцията с камиона, който е бил с прикачено ремарке. Лекият автомобил се блъснал в задната част на товарния.

Вследствие на катастрофата шофьорът на колата е бил приет в МБАЛ - Търговище със съмнение за комоцио. Спътничката му - 16-годишна девойка, е с фрактура на подлакътната кост на лявата ръка, като тя също е настанена в търговищката болница. Няма опасност за живота и на двамата.

Взети са проби с дрегер на шофьорите, които са били отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на Районното управление в Попово.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net