21 общоопасни престъпления са извършени през юли в Разградско

By 29 Август 2018 Прочетена 1919 пъти 0
Налице са и 2 престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации, и едно документно престъпление Налице са и 2 престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации, и едно документно престъпление КИС 13

През юли в Окръжна прокуратура Разград и трите районни прокуратури в Разградски съдебен район са внесени 70 наказателни производства, съобщават от институцията.

От тях броят на обвинителните активе е 43 срещу 75 обвиняеми лица. Престъпленията против личността са 8, против брака и семейството – 2, против собствеността са традиционно голям брой – 10. Регистрирани са 4 престъпления против стопанството. Налице са и 2 престъпления против дейността на държавни органи и обществени организации, и едно документно престъпление. През юли е налице едно престъпление против реда и общественото спокойствие. Голям е броят на общоопасните престъпления – 21.

През юли са внесени 9 предложения за споразумения срещу 9 лица. Внесените предложения за освобождаване от наказателна отговорност с налагане на административни наказания по чл. 78 а от Наказателния кодекс е 18 срещу 18 лица. Предложенията по чл. 61 от Наказателния кодекс за юли са 2.

Обвиняемите са общо 82 души през юли т.г.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 29 Август 2018 15:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net