22-мата директори на фондация "Америка за България" посетиха Разград

By 12 Април 2019 Прочетена 1593 пъти 0
В рамките на посещението си в ОУ "Васил Левски", с което фондацията работи, директорите посетиха баскетболна школа "Вълци" В рамките на посещението си в ОУ "Васил Левски", с което фондацията работи, директорите посетиха баскетболна школа "Вълци" снимка: КИС 13

На посещение в Разград бяха 22-мата директори на Фондация "Америка за България", заедно със своите съпруги и съпрузи.

Преди 2 години те отправиха към три български града, сред които и Разград, предизвикателството да обединят общността, да насърчат дарителството и да заедно с Фондацията да търсят начини за най-доброто решаване на проблемите на младите хора.

В рамките на посещението си в ОУ "Васил Левски", с което фондацията работи, директорите посетиха баскетболна школа "Вълци", където вече се обучават 500 деца от града. Чрез фондация Обществен дарителски фонд, "Америка за България" неотдавна подкрепи клубa с 30 000 лв. Малките баскетболисти проведоха тренировка заедно с гостите и показаха своите умения в спорта.

По-късно от "Америка за България" имаха възможността да видят в Етнографския музей как българите пазят традициите. Гостите се насладиха на няколо танца свързани с предстоящите великденски празници. От фондацията посетиха и предприятие, което е американска инвестиция.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net