76 лица са били обвиняеми от прокуратурите в Разградско през август

By 12 Септември 2019 Прочетена 1269 пъти 0
През август Окръжна и трите районни прокуратури в област Разград са внесли 65 наказателни производства През август Окръжна и трите районни прокуратури в област Разград са внесли 65 наказателни производства снимка: КИС 13

76 лица са били обвиняеми през август в Разградския съдебен район. За 14 от тях са внесени предложения за споразумения, а 17 искат да бъдат освобождени от наказателна отговорност и да им бъде наложена административна санкция.

През август Окръжна и трите районни прокуратури в област Разград са внесли 65 наказателни производства. От тях обвинителните актове са 34 срещу 45 лица.

За периода най-много са престъпленията против собствеността – 12, следвани от общоопасните – 9. Внесени са 4 акта за деяния против стопанството и по два за извършени документни престъпления, такива против личността, дейността на държавни органи и обществени организации и против реда и общественото спокойствие. Има и един обвинителен акт за престъпление против брака и семейството.

Внесените предложения за споразумения са 14, а за освобождаване от наказателна отговорност с налагане на административни санкции – 17Има и две предложения по чл. 61 от Наказателния кодекс, който предвижда да не се образува досъдебно прозиводство срещу непълнолетен ако спрямо него могат да се приложат възпитателни мерки.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net