Дядо Коледа пристига в Разград за запалването на светлините на коледната елха

Събитието ще се състои на 10 декември от 18:00 часа пред Общинския културен център Събитието ще се състои на 10 декември от 18:00 часа пред Общинския културен център снимка: КИС 13

С атрактивно огнено шоу и подаръци за всяко дете, ще бъдат запалени светлините на градската елха в Разград.

Събитието ще се състои на 10 декември от 18:00 часа пред Общинския културен център, съобщиха днес на пресконференция кметът д-р Валентин Василев и гл. експерт "Култура, спорт, туризъм" Виолета Антонова.

10-те хиляди светлини на градската елха ще бъдат запалени със специалното участие на дуо "БарбарониТе" от София, които ще представят атрактивно огнено шоу.

Служители на Общинско предприятие "Паркстрой" са украсили града с 60 000 лампи и светещи елементи. 

На празничния базар са разположени над 20 щанда, сред които и шест за хранителни стоки. Ще има и павилион за коледни сладкиши. Кметът д-р Валентин Василев обяви, че на 14 декември на Коледния базар ще бъде поставен щанд, на който ще се продават предмети с благотворителна цел. Средствата ще бъдат за операция на едногодишно дете от Разград, което е родено с тежка диагноза, но вече има една успешна операция. Сумата, която трябва да събере е 7000 лева, част от нея вече е събрана от семейството. Градоначалникът призова към съпричастност.

В Новогодишната нощ Капанският ансамбъл ще изнесе празничен концерт на открита сцена пред паметника на майстор Манол.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Декември 2018 16:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН