Есенният панаир в Разград започна

By 11 Септември 2019 Прочетена 3110 пъти 0
Жителите и гостите на града ще могат да посетят десетките щандове със стоки и да се насладят на богатата културна програма Жителите и гостите на града ще могат да посетят десетките щандове със стоки и да се насладят на богатата културна програма снимка: КИС 13

Откриха традиционния Есенен панаир в Разград.

До 16 септември, жителите и гостите на града ще могат да посетят десетките щандове с хранителни и промишлени стоки и да се насладят на богатата културна програма, която е под знака на Европейските дни на наследството.

В 28-то издание на есенния панаир, организиран от Общината, се очаква програмата да бъде още по-интересна от миналата година, каза в привествието си кметът на Разград д-р Валентин Василев. 

На панаира тази година има десетки щандове за хранителни и промишлени стоки, 12 скари, както и 26 атракциона за малки и големи. 

Културната програма, под знака на Европейските дни на наследството, започна веднага след открването с концерт-спектакъл на Хилда Казасян. През следващите дни до 16 септември, посетителите на панаира ще могат да видят концерти на изпълнители и групи от всички музикални жанрове.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 11 Септември 2019 15:03
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net