Мирослав Минчев отново стана спортист на годината на Разград

Отбор на годината пък очаквано стана футболния "Лудогорец" Отбор на годината пък очаквано стана футболния "Лудогорец" снимка: КИС 13

Колоездачът Мирослав Минчев стана спортист на годината в Разград.

Сред 10-те най-добри има състезатели по шахмат, културизъм, футбол, борба, бокс и стрелба с лък. Бяха връчени още награди за най-добър отбор и треньор. Това са футболен клуб "Лудогорец" и предишният им наставник Димитър Димитров - Херо. Беше отличен и лекоатлетът Лъчезар Вълчев в категорията "Най-перспективен млад състезател" за 2018.

Днес на официална церемония бяха връчени наградите за най-добър спортист на годината в Разград. Сред официалните лица на събитието бяха кметът д-р Валентин Василев и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова.

В приветствието си, градоначалникът заяви, че е гoрд от постиженията на разградските спортисти през годината. Според кмета има нужда Oбщинският съвет да гласува отпускане на средства за подобряване на спортната инфраструктура.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН