Мирослав Минчев отново стана спортист на годината на Разград

Отбор на годината пък очаквано стана футболния "Лудогорец" Отбор на годината пък очаквано стана футболния "Лудогорец" снимка: КИС 13

Колоездачът Мирослав Минчев стана спортист на годината в Разград.

Сред 10-те най-добри има състезатели по шахмат, културизъм, футбол, борба, бокс и стрелба с лък. Бяха връчени още награди за най-добър отбор и треньор. Това са футболен клуб "Лудогорец" и предишният им наставник Димитър Димитров - Херо. Беше отличен и лекоатлетът Лъчезар Вълчев в категорията "Най-перспективен млад състезател" за 2018.

Днес на официална церемония бяха връчени наградите за най-добър спортист на годината в Разград. Сред официалните лица на събитието бяха кметът д-р Валентин Василев и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова.

В приветствието си, градоначалникът заяви, че е гoрд от постиженията на разградските спортисти през годината. Според кмета има нужда Oбщинският съвет да гласува отпускане на средства за подобряване на спортната инфраструктура.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН