Николай Нанков посети Разград

By 06 Март 2019 Прочетена 1900 пъти 0
Граждански диалог на тема "Регионално развитие" се състоя днес в Разград Граждански диалог на тема "Регионално развитие" се състоя днес в Разград снимка: КИС 13

Граждански диалог на тема "Регионално развитие" се състоя днес в Разград.

Форумът е част от платформата "Европа в нашия дом". В срещата активно участие взе заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Присъстваха също така експерти от държавните структури към министерството и специалисти на общинско ниво.

По време на срещата стана ясно, че държавата, чрез регионалното министерство, е вложила около 38 милиона лева за ремонт и изграждане на пътища в Разградска област.

Николай Нанков направи обзор на рехабилитираните досега отсечки и очерта стратегическите приоритети на министерството в областта през следващите години. Той подчерта също, че инвестициите в община Разград не са само в пътища, но и в благоустрояване.

Като цяло в страната 8000 километра пътища се нуждаят от цялостен ремонт, като всичко зависи от бюджетните постъпления. В по-дългосрочен план заместник-министърът заяви, че се предвижда да се влагат 2-3 пъти повече средства за ремонти на пътната мрежа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 06 Март 2019 19:17
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net