Община Разград се представя на международно туристическо изложение във Велико Търново

Събитието ще се проведе от 18 до 20 април в старата столица Събитието ще се проведе от 18 до 20 април в старата столица снимка: КИС 13

От 18 до 20 април община Разград и Регионалният исторически музей ще представят културно-историческото наследство по време на 16-то международно изложение "Културен туризъм" във Велико Търново.

Ще бъде направена мултимедийна презентация на туристическия бранд "Абритус", като ще бъде популяризиран и Панаирът на киселото мляко.

На събитието са поканени министри и културни аташета, като се очаква се да участват 50 изложители, съобщи днес на брифинг директорът на дирекция "Култура, спорт, туризъм" в Община Разград Виолета Антонова.

Друго значимо културно събитие, което предстои, е третото издание на първия регистриран в страната Национален фестивал на танцовия театър от 24 до 26 април.  Организатори на фестивала са община Разград и Театрално-танцова формация "Пулс".

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН