Официално откриха рехабилитирания път между Разград и Търговище

By 06 Декември 2018 Прочетена 1874 пъти 0
Сред присъстващите бе и председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов Сред присъстващите бе и председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов КИС 13

Официално откриха рехабилитрания път между Разград и Търговище.

Това стана днес на церемония на кръговото кръстовище до село Трапище.

Сред присъстващите на събитието бяха председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Светослав Глосов, кметът на Разград д-р Валентин Василев и градоначалникът на Търговище д-р Дарин Димитров.

Основният ремонт на пътната отсечка обхвана близо 21 километра от нея. Стойността на строителните работи е за близо 15,5 милиона лева. Ремонтът на отсечката продължи близо година и половина.

Инж. Светослав Глосов заяви, че АПИ използва всички възможни инструменти и механизми, за да обновява пътната инфраструктура в страната. От своя страна пък заместник-областният управител на област Разград Нурие Црънгалова благодари на всички, които са били ангажирани по един или друг начин с реализацията на проекта.

Днес кметът на Разград д-р Валентин Василев за пореден път е поставил пред инж. Светослав Глосов и въпросът за състоянието на пътя между Разград и Кубрат. В отговор председателят на Управителния съвет на АПИ е заявил, че отдавна е информиран за състоянието на отсечката и че се прави всичко възможно за осигуряване на финансиране в най-кратки срокове.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 06 Декември 2018 17:07
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net