Подготвена е богата програма за тазгодишния традиционен есенен панаир в Разград

By 01 Септември 2016 Прочетена 6040 пъти 0

Богата концертна програма ще забавлява посетителите на традиционния есенен панаир в Разград. Той ще се състои от 9 до 15 септември, като ще бъде разположен по алеите на парка.

Откриването ще бъде с концерт-спектакъл на Капанския ансамбъл. Всяка вечер до 15 септември за разградчани и гостите на града ще има атрактивна програма.

На 10 септември е концертът на певицата Цветелина, а на 11-ти – ще се изявят възпитаниците на Музикална школа "Илия Бърнев". Талантите от Центъра за работа с деца в Разград ще се представят на сцената на 12 септември. За следващия ден пък е предвиден концертът на танцовите клубове "Абритус" и "Калина Рада". На 14 септември ще има изпълнения на група "Айс крийм". Програмата предвижда панаирът да бъде закрит на 15 септември със спектакъл на група "Диана експрес".

Всички събития ще се случат на сцената на ронда в парка. Както при всяко издание на панаира, ще има щандове с промишлени и хранителни стоки, заведения за бързо хранене, както и увеселителен парк за деца и възрастни.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net