Полицията в Разград откри над 165 килограма канабис в село Гецово

Растенията са били култивирани на площ от около 100 квадратни метра по поречието на река Бели Лом, в местността "Ливадето" Растенията са били култивирани на площ от около 100 квадратни метра по поречието на река Бели Лом, в местността "Ливадето" ОДМВР - Разград

165 килограма зелена маса "канабис" иззеха криминалисти от Областната дирекция на МВР в Разград.

Растенията са били култивирани на площ от около 100 квадратни метра по поречието на река Бели Лом, в местността "Ливадето", в землището на село Гецово.

В хода на предприетите процесуално – следствени действия е установено, че теренът е бил предварително подготвен и пригоден за засяване и производство на наркотични вещества. Изсечени са дърветата, оформени са редове и напоителни вади, за да се осигурят максимално добри условия за осветеност и влага на насажденията. 38-те растения "коноп" са с високо съдържание на марихуана, което е доказано след извършения нарко-полеви тест.

По първоначални данни, след изсушаването й, марихуаната щяла да се разпространява на територията на Разградска област.

Започнало е разследване на извършеното престъпление като работата по изясняването на случая е под ръководството на Районна прокуратура – Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 27 Август 2018 17:41
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН