Предлагат НЧ "Развитие 1869" в Разград да получи наградата "Никола Икономов"

By 16 Май 2019 Прочетена 1452 пъти 0
Предложението ще бъде разгледано на тържествената сесия на Общинския съвет на 24 май Предложението ще бъде разгледано на тържествената сесия на Общинския съвет на 24 май снимка: КИС 13

Предлагат Народно читалище "Развитие 1869" в Разград да получи наградата на името на Никола Икономов за заслуги в утвърждаването на града като център на духовност, култура и просвета.

Докладната записка бе обсъдена на съвместно заседание на постоянните комисии по образование и култура. 

Днес в Разград започна подготовката за тържественото заседание на Общинския съвет, което ще се състои в навечерието на Деня на славянската писменост и култура - 24 май.

Освен, че беше одобрена докладна записка с предложение за връчване на наградата на името на Никола Икономов на НЧ "Развитие 1869", на съвместното заседание на комисиите по образование и култура, съветниците обсъдиха и докладна записка за удостояване със "Златен Пегас" на Иван Джебаров - писател, публицист и журналист. Предложението е направено от Инициативен комитет от граждани.

Всички предложения ще бъдат обсъдени и гласувани на Тържественото заседание на Общинския съвет в Разград, което е се проведе на 23 май.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net