Проведе се заседание на комисията по култура в Разград

Предлагат да бъдат отпуснати 4200 лева за събития, свързани с отбелязване на годишнината на НЧ "Развитие - 1869" Предлагат да бъдат отпуснати 4200 лева за събития, свързани с отбелязване на годишнината на НЧ "Развитие - 1869" КИС 13

Предлагат да бъдат отпуснати 4200 лева за събития, свързани с отбелязване на годишнината на читалище "Развитие - 1869" в Разград през следващата година.

Това беше обсъдено на заседание на постоянните комисии за подготовка на предстоящата на 27 ноември сесия на Общинския съвет, което телевизия КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО.

Ръководството на читалището също така иска събитието да залегне в културния календар на Общината. Председателят на Общинския съвет Надежда Радославова пък предлага да се създаде онлайн културен календар, до който да имат достъп всички директори на читалища и просветни институции, за да не се дуплират събитията.

На заседанието на Общинския съвет в Разград, което ще се проведе на 27 ноември, ще бъде обсъдено и искането на директора на Регионалния исторически музей да бъдат отпуснати 36 хиляди лева за ремонт на покрива на институцията.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 19 Ноември 2018 19:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН