Само една е офертата с ценови параметри за проектирането и ремонта на джамията в Разград

By 13 Декември 2018 Прочетена 1741 пъти 0
Останалите четири фирми, които са подали документи за участие, не са допуснати до този етап на процедурата Останалите четири фирми, които са подали документи за участие, не са допуснати до този етап на процедурата снимка: КИС 13

Само една е офертата с ценови параметри по обществена поръчка за проектиране и ремонт на джамията "Макбул Ибрахим паша" в Разград.

Останалите четири фирми, които са подали документи за участие, не са допуснати до този етап на процедурата.

В обществената поръчка са включени и дейности по упражняване на авторски надзор при консервация, реставрация и адаптация на джамията. Единствената оферта, която е била с ценови параметри, е отворена от петчленна комисия. На основание Закона за обществените поръчки, останалите четири фирми не са били допуснати, тъй като са представили оферта, която не отговаря на предварително обявените условия.

На този етап е класирана търговищка фирма, която предлага да извърши дейностите за близо 2 400 000 лева. В офертата са включени цени за разработване на технически инвестиционен проект, извършване на строително-монтажни работи и упражняване на авторски надзор.

Решението за определяне на изпълнителя на обществената поръчка ще бъде публикувано до 10 дни на интернет страницата на Областна администрация - Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 13 Декември 2018 18:18
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net