СДС готов да се коалира с всеки за местните избори, освен БСП и ДПС

By 03 Декември 2018 Прочетена 1382 пъти 0
Това заяви в Разград председателят на партията Румен Христов Това заяви в Разград председателят на партията Румен Христов снимка: БГНЕС

Политическа конференция на СДС за Северен централен район се проведе в Разград.

На нея присъстваха председателят на партията Румен Христов и главният секретар Илия Лазаров. По време на форума, за член на Изпълнителния съвет на партията от Северен централен район бе избран председателят на общинската структура на СДС в Русе Станимир Станчев.

СДС е готова за евроизборите и предстоящия местен вот догодина, категоричен бе лидерът на партията Румен Христов. Той обяви още, че на регионалните структури е дадена пълна свобода за коалиране за предстоящите местни избори, с изключение на БСП и ДПС.

Според Румен Христов нямало човек в България, който да не смята, че ще има и предсрочни парламентарни избори. Въпросът е кога ще са те.

Лидерът на СДС заяви също, че приетият през миналата седмица държавен бюджет е щедър, но не достатъчно амбициозен.


Вижте тук ексклузивно интервю с председателя на СДС Румен Христов, който говори пред камерата на телевизия КИС 13 за подготовката на партията за предстоящите избори през 2019 година, приетият държавен бюджет за следващата година, както и предстоящото отбелязване на 29-годишнината от основаването на СДС.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Декември 2018 19:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net