В Разград представиха уникалния за България Позитивен календар за 2019 година

By 11 Януари 2019 Прочетена 1620 пъти 0
На срещата присъстваха общинското ръководство, директори на училища, представители на превантивни клубове и активисти На срещата присъстваха общинското ръководство, директори на училища, представители на превантивни клубове и активисти снимка: КИС 13

Представиха новият програмен Позитивен календар за 2019 година на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Разград.

На срещата присъстваха общинското ръководство, директори на училища, представители на превантивни клубове и активисти.

Чрез Позитивния календар всеки месец местната комисия показва интересните важни дати и събития. Целта е да се създава добронамерена среда за всички в училищата, да се води борба против агресията и да се развиват позитивните чувства. Календарът се прави за трета поредна година и е единствен за страната.

Кметът д-р Валентин Василев поздрави присъстващите, като наблегна на ползата и ефективността от инициативите. Според него, най-добрият начин да се противостои на агресията е спортът. От своя страна заместник-кметът Ердинч Хасанов заяви, че е доволен от добрата работа на превантивните клубове.

Д-р Валентин Василев награди отличени изявени участници в съвместните инициативи на комисията и Училищните превантивни клубове през 2018 година.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 11 Януари 2019 19:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net