В Разград се състоя първият дискусионен форум за родители

Той бе организиран от Община Разград, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, и Съвета по наркотични вещества Той бе организиран от Община Разград, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, и Съвета по наркотични вещества КИС 13

В Разград се състоя първи дискусионен форум за родители.

Той бе организиран от Община Разград, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, и Съвета по наркотични вещества.

Целта на инициативата бе постигане на по-добри резултати в работата за създаване на среда, способстваща за намаляване на престъпленията и насилието в училище и извън него. Събитието откри заместник-кметът Ердинч Хасанов, който наблегна, че само с участие на семейството могат да се преодолеят проблемите на подрастващите.

От началото на годината досега 35 деца са извършили 31 противообществени деяния. Беше направен анализ на състоянието на извършените противообществени прояви, рисковите поведения на младите хора и на причините за тях.

Жертви на престъпления са били 13 деца. Най-често употребяваните наркотици на територията на общината пък са марихуана, дизайнерска дрога и екстази.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 26 Октомври 2018 19:12
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН