В Разград връчиха наградите от конкурса за детска рисунка "Великден през моите очи"

By 26 Април 2019 Прочетена 2635 пъти 0
Това бе петото и най-масово издание на конкурса, който е под патронажа на областния управител Това бе петото и най-масово издание на конкурса, който е под патронажа на областния управител снимка: КИС 13

В Разград бяха връчени наградите от конкурса за детска рисунка "Великден през моите очи".

Това бе петото и най-масово издание на конкурса, който е под патронажа на областния управител. Участваха близо 1000 деца от региона и извън него – двойно повече от предходни години. Малките художници са представители на 34 училища от всичките 7 общини на област Разград, 2 училища от Варна, 21 детски градини, 5 читалища и 4 извънучилищни форми на обучение.

Председателят на журито Петко Антонов заяви, че конкурсът е надминал очакванията и големият брой участници говори за повишаване интереса към инициативата на Областна администрация и увеличаване способностите на талантите от региона. Журито направи и селекция на част от творбите, които са подредени в изложба във фоайето на Областната администрация.

Поради повишения интерес към конкурса, наградният фонд от 1000 лева бе удвоен и за всяко дете, освен грамота, бяха осигурени допълнителни малки награди.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 26 Април 2019 16:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net