Задържаха младеж за убийството край Разград

By 01 Март 2019 Прочетена 2564 пъти 0
Ако се признае вината му, той може да получи лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна Ако се признае вината му, той може да получи лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна снимка: КИС 13

Окръжната прокуратура в Разград ще привлече като обвиняем 22-годишен мъж за грабеж, придружен с убийството на таксиметров шофьор.

Тежкото престъпление бе извършено на 27 февруари вечерта на пътя Разград – село Дянковo.

Ако се признае вината му, той може да получи лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

22-годишният обвиняем се върнал от Германия на 22 февруари. Останал без пари, младият мъж решил да си ги набави по престъпен начин, като извърши грабеж на таксиметров шофьор. Във фаталната вечер на 27 февруари той се качил на автогарата в таксито на 63-годишен мъж и тръгнал за село Дянково.

На местопроизшествието, без да знае за извършеното престъпление, спира жена, пита дали е станала катастрофа и предлага да помогне.

Издирваният мъж е бил задържан вчера около 17:00 часа, като е опитал да окаже съпротива. Според разследващите няма съмнение, че именно той е извършил престъплението.

Наложило се прокуратурата и полицията да анализират и изключват версия след версия, за да се стигне до истинския мотив за престъплението - грабеж с цел хазарт.

Окръжната прокуратура ще внесе искане в Разградския окръжен съд за вземане на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net