Започва ремонтът на детска ясла "Слънчево детство" в Разград

В детската ясла не е бил извършван основен ремонт от построяването й досега В детската ясла не е бил извършван основен ремонт от построяването й досега снимка: КИС 13

Започва ремонтът на детска ясла "Слънчево детство" в ЖК "Орел" в Разград.

Днес бе направена първа копка за началото на строителните дейности. Очаква се обновлението на сградата да приключи за 6 месеца.

В детската ясла не е бил извършван основен ремонт от построяването й досега. Обновлението на материално-техническата база включва и мерки за подобряване на енергийната ефективност. Ще се изгради и достъпна архитектурна среда.

Кметът на Разград д-р Валентин Василев честити на персонала стартирането на ремонта и подчерта, че условията в детската ясла ще бъдат напълно променени.

По традиция първо беше плиснато менче с вода, след което кметът на Разград д-р Валентин Василев, неговият заместник Ердинч Хасанов и заместник-областният управител Евгени Драганов направиха първа копка на обекта, като пожелаха успешно приключване на дейностите в срок.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 14 Март 2019 14:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН