БСП представи "Визия за България" в Русе

Това стана на обществен форум, на който присъстваха много представители на граждански и неправителствени организации Това стана на обществен форум, на който присъстваха много представители на граждански и неправителствени организации КИС 13

Представиха разработената от БСП "Визия за България" пред хората от третата възраст в Русе.

Това стана на обществен форум, на който присъстваха много представители на граждански и неправителствени организации.

За достоен живот на пенсионерите, трябва да има повече държава в икономическите дейности, които носят добавена стойност, заяви народният представител от левицата Пенчо Милков. Според него "Визия за България" е начин страната да се впише в промените, които текат в Европа.

Пенчо Милков добави още, че влизайки в Европейския съюз, българите не са станали по-богати, тъй като средствата от еврофондовете не отивали за вдигане на стандарта на живот. 

На дискусията бяха изнесени данни, че в брутния вътрешен продукт на България много малко средства постъпват от публичния сектор. От БСП смятат че плоският данък вече се е изчерпал и предлагат да бъде заменен с прогресивно облагане.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 05 Ноември 2018 16:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН