Започна делото срещу Северин

By 22 Април 2019 Прочетена 2923 пъти 0
Днес той беше изправен пред Окръжния съд по три обвинения в блудство, изнасилване и умишлено убийство Днес той беше изправен пред Окръжния съд по три обвинения в блудство, изнасилване и умишлено убийство снимка: КИС 13

Започна делото срещу Северин Красимиров за убийството на Виктория Маринова през октомври миналата година в Русе.

Днес той беше изправен пред Окръжния съд по три обвинения в блудство, изнасилване и умишлено убийство по особено жесток и мъчителен начин. В десет часа 21-годишният младеж беше докаран в съдебната зала за началото на разпоредителното заседание.

Процесът е по съкратената процедура, което означава, че няма да се събират нови доказателства, след като обвиняемият поддържа направеното от него самопризнание по време на разследването.

Като видя сина си, изправен пред съда, майката на 21-годишния младеж не издържа психически и започна да плаче, което наложи тя да бъде изведена от залата.

По време на свиждане в ареста, Северин е признал пред близки, че той е извършил убийството.

Съдът допусна като граждански обвинители и ищци бащата, майката и дъщерята на Виктория Маринова. За причинените морални щети и страдания, исковете от роднините са на обща стойност 450 хиляди лева. След разпоредителното заседание, делото продължи по същество с пледоариите на страните.

Очаква се съдът да обяви присъдата на Северин след 17:00 часа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 22 Април 2019 16:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net