Фирмата по поддръжка плати щетите на русенката, сцепила две гуми в дупка

Въпреки това обаче дупките все още не са ремонтирани Въпреки това обаче дупките все още не са ремонтирани снимка: КИС 13

Изплатиха щетите по колата на русенката Мария Ангелова, която сцепи две гуми след като попадна в дупка по улица "Никола Вапцаров".

Както телевизия КИС 13 вече ви показа инцидентът стана на 10 януари до блок 13. Цялата сума от малко над 357 лева е платена от фирмата, която поддържа улиците в квартал "Дружба 3".

Потърпевшата Мария Ангелова дори не е предполагала, че толкова бързо ще се развият нещата в нейна полза. След като пуснала жалба в Община Русе, тя се подготвила да я съди, тъй като мислела, че ще се стигне дотам. След това жената тръгнала да вади всички документи и да събира свидетелите, за да се изяснят на общината обстоятелствата около инцидента.

Мария призовава всички шофьори, които имат щети по автомобилите си, след като са попаднали в дупки по улиците, да си търсят правата докрай.

Макар да е минало близо месец от случилото се, дупката все още стои незапълнена. Хората от квартала се надяват скоро да бъде отремонтирана, докато не е станал друг подобен инцидент.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 06 Февруари 2019 19:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН