Изпълнителното бюро на БСП изслуша днес Георги Стоилов за скандала с брат му

By 17 Октомври 2017 Прочетена 2517 пъти 0

Заради ареста на брата на депутата от БСП Георги Стоилов при акция на ГДБОП и жандармерията в края на миналата седмица в Русе, днес той беше изслушан пред Изпълнителното бюро на партията.

Георги Стоилов е запознал своите колеги с всички факти, които са му известни по случая и се надява се да не става дума за политическа поръчка.

"Не се срамувам от нито едно свое действие. Също така надявам се това да не е политическа поръчка. Утре ще има заседание на Парламентарната група, ще се съобразя с всяко действие на моите колеги", бе лаконичен Стоилов пред журналистите в кулоарите на Парламента.

Народният представител от БСП Драгомир Стойнев защити своя колега като заяви, че той няма никакво отношение към действията на брат си Илия.

"Той бе категоричен, че никога не са имали и бизнес взаимоотношения и че техният живот се е развивал по различни пътища. Следователно ние не можем и да упрекваме някого за връзките на неговия брат и какво точно е правил брат му. Ако се появи и най-малкото съмнение и доказателство, че той има конкретни връзки със случилото се, разбира се, че той трябва да понесе своята политическа отговорност", каза Стойнев.

На този етап Георги Стоилов няма да подава оставка. Окончателното решение ще бъде взето след като бъде изслушан и от парламентарната група на БСП утре.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net