Изтече срокът за обжалване на мярката за неотклонение на Северин Красимиров

Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото КИС 13

Наложената най-тежка мярка за неотклонение "Задържане под стража" на обвинения в жестокото убийство на Виктория Маринова от Русе - Северин Красимиров, не е обжалвана пред Апелативния съд във Велико Търново.

Това означава, че 21-годишният младеж ще остане в ареста до началото на делото. 

Припомняме, че 21-годишният младеж беше заподозрян за извършване на тежкото престъпление, след като бе установено, че е напуснал страната. С Европейска заповед за задържане, издадена от Окръжна прокуратура в Русе, той беше заловен в Германия и екстрадиран на 17 октомври. На следващия ден беше транспортиран с конвой от София до Русе. Тогава официално му бяха повдигнати две обвинения за изнасилване и убийство извършени с особена жестокост.

На 19 октомври беше гледана мярката за неотклонение. Съдът реши да наложи постоянно задържане под стража, заради опасността обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 24 Октомври 2018 15:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН