Каракачанов за F-16: В ценово отношение част от предложенията на САЩ са незадоволителни

By 15 Май 2019 Прочетена 1625 пъти 0
Това каза в Русе министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който присъства на кампанията "Бъди войник" Това каза в Русе министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който присъства на кампанията "Бъди войник" снимка: БГНЕС

Преговорите със Съединените американски щати за закупуване на нов боен самолет продължават.

Това каза в Русе министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който присъства на кампанията "Бъди войник". Той заяви още, че ако не успеят да се разберат с американската страна, правителството може да прекрати преговорите и Народното събрание да реши те да продължат с някоя от офертите на другите държави.

Със сделката за закупуването на нови самолети започва модернизацията на Българската авиация, категоричен бе още военният министър. Той изрази надежда, че САЩ ще се съобразят с финансовите възможности на България.

Красимир Каракачанов съобщи също, че бившата военна болница в Русе вече е продадена.

Посещението на военния министър в Русе е във връзка с националната кампания "Бъди войник". Всеки който се интересува, може да получи информация за това как да постъпи в армията и да разгледа изложението на военна техника и бойно снаряжение в центъра на крайдунавския град.

Според Красимир Каракачанов кампанията има ефект, тъй като все повече младежи кандидатствали да попълнят редиците в Българската армия.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 15 Май 2019 18:03
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net