Кола отнесе стълб на уличното осветление в Русе, водачът е в болница

By 09 Юли 2019 Прочетена 2821 пъти 0
Инцидентът стана на булевард "България", точно на отбивката за квартал "Средна кула" Инцидентът стана на булевард "България", точно на отбивката за квартал "Средна кула" снимка: КИС 13

Кола отнесе стълб на уличното осветление на булевард "България" в Русе. Инцидентът е станал тази сутрин на отбивката за квартал "Средна кула".

Най-вероятно до катастрофата се стигнало, след като водачът, при неизяснени засега обстоятелства, изгубил контрол върху управлението на автомобила, отклонил се от пътя и отнесъл стълб за осветлението на булеварда и знак. След това се завъртял и спрял по средата на кръстовището, точно на отбивката за квартал "Средна кула".

В резултат на удара, шофьорът е с леки травми и е бил откаран в болницата за преглед, като въздушната възглавница го е предпазила да не получи по-сериозни наранявания. По колата обаче са нанесени значителни материални щети. След удара в стълба автомобилът е със спукани гуми и смачкана предница.

На мястото на инцидента бяха изпратени два екипа на полицията, които извършиха оглед, за да установят причините за произшествието, но и да регулират движението на отбивката, което беше затруднено заради инцидента.

Тъй като автомобилът не можеше да се движи на собствен ход, се наложи да бъде натоварен на платформа на пътна помощ.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net