Над 900 бутилки водка с украински бандерол задържаха от Митницата в Русе

Още при разтоварването на багажа на пътниците, инспекторите забелязали съмнителни участъци Още при разтоварването на багажа на пътниците, инспекторите забелязали съмнителни участъци снимка: Митница - Русе

Над 900 бутилки водка с украински бандерол задържаха митнически служители в района на Дунав мост при Русе.

Нелегалната акцизна стока е открита във фабрични кухини на автобус, пътуващ по редовна пътническа линия от Украйна към Гърция.

Проверката е извършена съвместно от мобилната група и от служители от отдел "Борба с наркотрафика" на Митница Русе. Още при разтоварването на багажа на пътниците, инспекторите забелязали съмнителни участъци.

Веднага автобусът е сканиран с рентген, при което са набелязани зони, изискващи щателна митническа проверка. При нея служителите открили 911 стъклени бутилки с водка от различни марки и вместимости, всички с украински бандероли. Общото количество на иззетия алкохол е близо 630 литра.

Установено е, че бутилките са собственост на водача на автобуса. Образувано е досъдебно производство по описа на Митница - Русе.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН