Настаняват Северин в психиатрична болница в Ловеч

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе ще остане там 30 дни, за да се установи дали е вменяем Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе ще остане там 30 дни, за да се установи дали е вменяем КИС 13

Настаняват 22-годишния Северин в психиатричната болница в Ловеч. Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе ще остане там 30 дни.

Решението бе взето днес след искане на прокуратурата в Русе, съдът назначи комплексна съдебно-психиатрична и психологическа експертиза на Северин, за да се разбере дали може да носи наказателна отговорност.

От данните по разследването е станало ясно, че Северин е имал психически проблеми. Предоставената справка е показала, че той е диагностициран с умствено изоставане и има ТЕЛК за 50% неработоспособност. Освен това имало данни, че докато е бил в ареста в Германия, Северин се е опитал да се самонарани с ножица.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 20 Ноември 2018 17:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН