Обещана преди половин година ограда в Русе все още не е поставена

By 18 Октомври 2018 Прочетена 2486 пъти 0
Само преди 2 седмици точно срещу спирката беше блъснат възрастен мъж докато пресича пътното платно Само преди 2 седмици точно срещу спирката беше блъснат възрастен мъж докато пресича пътното платно КИС 13

Вече шест месеца се бави поставянето на ограда в района на спирка "Оборище" в Русе.

Целта е да се възпрепятства пресичането на пешеходци по натоварения булевард "Цар Освободител" веднага след кръговото кръстовище в посока гарата.

Днес въпросът с липсващата ограда отново беше повдигнат по време на заседание на местния парламент от общинския съветник Траян Тотев.

Проблемът в този участък е, че хората предпочитат да пресичат булеварда отгоре вместо да използват подлезите на кръговото кръстовище. От съображения за безопасност там трябва да се монтира ограда, смята общинският съветник Траян Тотев, който повдигна въпроса още в началото на пролетта. Само преди 2 седмици точно срещу спирката беше блъснат възрастен мъж докато пресича пътното платно.

На питането на Траян Тотев от Общината отговорили, че имало забавяне в доставката на паната за оградата. Уверили го, че след като това стане, те ще бъдат монтирани.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 18 Октомври 2018 19:18
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net