Откриха труп на жена след пожар в русенската местност "Буйна Яна"

На 4 ноември в 02:33 часа в МВР е постъпил сигнал за горяща сграда в местността На 4 ноември в 02:33 часа в МВР е постъпил сигнал за горяща сграда в местността КИС 13

В Първо районно управление на полицията в Русе изясняват смъртта на човек, открит след пожар.

На 4 ноември в 02:33 часа в МВР е постъпил сигнал за горяща сграда в местността "Буйна Яна" край Русе. Пожарът е бил изгасен от екип на Първа раойнна служба на РДПБЗН – Русе.

При разчистване в стая, където покривната конструкция е паднала при горенето, е бил открит силно обгорял трупа, затиснат от керемиди и други части от срутването. Предполага се, че това е собственичката.

На местопроизшествието е бил извършен оглед от дежурна оперативна група на Първо районно управление на полицията. Причината за произшествието се изяснява, като по първоначални данни има предположения за - неправилно боравене с печка на твърдо гориво или неизправен комин, преминаващ през конструкцията на покрива. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата.

Виж още новини от Русе и региона тук!

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 05 Ноември 2018 17:50
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН